vineri, 24 iulie 2009

Rezumat la visul de Portugalia (IX)



Pentru ca Vaca Verde ne-a anuntat dis-de-dimineata ca este o zi speciala, vom sari peste episodul VIII al acestui rezumat (asa cum ii promisesem Adrianei, urma sa mai zabovim putin in Sintra) si vom porni spre sud, pentru a va arata unul din coltisoarele mele preferate din Portugalia: Praia da Amália. Un loc salbatic de o frumusete tulburatoare, pe care fotografiile mele nu au reusit sa o cuprinda indeajuns...

In seara aceasta, doar cateva fotografii, pentru a va ispiti putintel...Si promisiunea ca va voi povesti maine cum am descoperit plaja Amáliei Rodrigues.










2 comentarii:

  1. Olá, sonho-de-lisboa
    Desi am promis ca voi reveni cat mai des, tot nu am reusit sa ma tin de cuvant. :( Insa te-am vizitat, sa stii... Aproape in fiecare zi vizitez blogurile mele preferate, adica sonhodelisboa, coryamor si lolafactory. Dupa cum ii spuneam si Clarisei odata, a devenit deja un ritual. Astept cu nerabdare si curiozitate fiecare nou "post". Numai ca, din pacate, nu reusesc sa imi fac simtita prezenta pe cat de des as vrea eu, din lipsa de timp. :(
    Trebuie sa-ti spun ca m-a fascinat numai din poze Praia da Amália... E superba, salbatica (cel putin asa pare) si, in acelasi timp, intima, seducatoare... Nu o cunosteam... Sper sa ajung sa o cunosc personal, intr-o buna zi... :) Poate mergem impreuna sa o vizitam. :)
    Hai, povesteste-ne cum ai descoperit-o!
    Beijinhos

    RăspundețiȘtergere
  2. Olá, Adriana!

    Marturisesc ca ma incearca asa, un soi de bucurie citind despre ritualul tau zilnic...si eu le vizitam pe Clarisa si pe Lola inainte de a-mi lua inima in dinti si de a scrie despre visul meu...si le regaseam de fiecare data cu aceeasi nerabdare, curiozitate si bucurie in suflet (lucru care mi se intampla si acum, de altfel...)

    Praia da Amália este, intr-adevar, un loc deosebit...Cu prima ocazie, am sa-i arat Clarisei drumul si, cine stie, poate intr-o buna zi vom merge impreuna acolo :))

    Mai am putin de lucru la poveste, este continuarea insemnarilor mele din sud...si mi-e greu sa aleg si fotografiile...plus lipsa de timp...dar ma voi stradui sa o termin cat mai repede :))

    Beijinhos!

    RăspundețiȘtergere