sâmbătă, 17 octombrie 2009

Franturi dintr-un vis (I)

Am revenit...Decantez stari, imi aranjez amintirile in cutiute si borcanase, pe care am lipit cu grija 'ocean', 'Ericeira', 'A.', 'noi doi', 'Mafra', 'fericire', 'Lisabona noaptea', 'liniste', 'leite com chocolate', 'leneveala'...Ma intreb, ca de fiecare data, de ce oi mai fi revenit cand Totul e acolo...Si, pentru ca mi-e teama sa-mi dau un raspuns, visez la urmatoarea regasire...











12 comentarii:

  1. Bine ai revenit! De mult te asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu! Si eu! Sa stii ca am crescut mult, ar trebui sa ma vezi ce mare m-am facut.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Lady Chiti si Lady Io
    Va multumesc! :) vad ca sunteti cu ochii (si probabil si gherutele) pe mine :))
    Sper sa mai ajung pe la voi cat de curand (din motive de dor, chinese food si prajiturele minunate :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Te asteptam. Chiar aseara mami si tati au mancat mancare chinezeasca si ne-am amintit cu totii de tine :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)
    Bine ai revenit
    Stiu ca ai luat premiul de la Vaca verde dar ...ti-l dau si eu
    http://blogqed.blogspot.com/2009/10/premiu-de-dat-mai-departe.html
    :)
    O zi buna
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. bine ai revenit! de fapt, nu stiu daca e frumos sa zic asa, in conditiile date... dar oricum, imi pare bine sa te revad online!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Chiti
    ahhh, bipezi tradatori...cum s-au infruptat ei din minunatiile acelea fara noi :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Belle de Jour
    Iti multumesc si pentru urare si pentru premiu :))
    Te paste un frantuzism si pe tine, cat de curand ;)

    O zi frumoasa si acolo la tine! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Zazuza
    Multumesc, draga Zazuza! Bine te-am regasit...chiar si-asa, in conditiile date :)
    ma vad nevoita sa-i dau dreptate unei prietene dragi: imi face bine sa fiu aici cu voi :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Oláááá, sonho de Lisboa!!! Que saúdades!
    Chiar ma intrebam ce e cu tine, de ce nu mai apari... Intram nerabdatoare pe blog si... nimic... Apoi mi-am zis ca probabil esti acolo, in Portugalia, si mi-am inchipuit ca trebuie sa-ti fie bine... Gandul acesta m-a mai linistit. Sunt fericita sa te regasesc. Sunt nerabdatoare sa citesc povestirile tale din Portugalia si sa o revad prin pozele tale. Sper ca esti bine si ca intr-o buna zi vei gasi raspunsul dilemei tale si vei reusi sa iei decizia care iti va hotari viata (numai altcineva in situatia ta - asa ca mine - te poate intelege si crede-ma ca, indiferent de decizie, vei trai vesnic cu dubii... Dar poate vom avea ocazia sa vorbim pe tema asta mai pe indelete intr-o buna zi). Iti doresc numai bine si multa fericire! Beijinhos

    RăspundețiȘtergere
  11. @ soleluna
    Olá, draga Adriana! Sa stii ca si la mine au fost saúdades (am mai tras din cand in cand cu ochiul pe blog si am vazut ca nu ai mai scris nimic :))
    Am fost, intr-adevar, in Portugalia...insa, ca de obicei, nu am stat acolo suficient de mult, nu am facut destule fotografii...nu am reusit sa vad toate lucrurile pe care mi le-am propus...dupa care m-am intors aici si am avut nevoie de ceva vreme sa-mi revin...e mai complicat decat las eu sa se vada aici pe blog :))
    Acum sunt mai bine si mi-am propus sa scriu, pentru a ma simti in continuare acolo...si mi-am mai propus sa nu renunt la visul meu :)
    M-as bucura nespus sa ne putem intalni intr-o buna zi in Portugalia si sa povestim! Nu e ceva chiar atat de imposibil, nu?? :))
    Numai bine si tie si...la cat mai multe vise implinite :))
    Bejinhos!

    RăspundețiȘtergere
  12. Asa e, nici eu nu am mai scris nimic cam de mult timp aici... Veneam sa vad daca ai revenit si ieseam fara sa zic nimic... :( Mea culpa!
    Stiu cat este de complicat sa-ti revii dupa intoarcerile din Portugalia... Imi amintesc cum era de fiecare data cand plecam de acolo... Dar, datorita tie si blogului tau, ne putem simti un pic acolo, revizitam impreuna Sintra si alte locuri minunate, desi nici macar nu ne cunoastem... E impresionant ce reuseste sa faca Internetul, nu-i asa?
    Si eu m-as bucura la fel de mult si mi-ar face o placere deosebita sa ne intalnim in Portugalia si sa stam la povestit... Sigur ca nu este imposibil. Nimic nu este imposibil... Poate ca acea zi e mai aproape decat credem noi.
    Sa ne reauzim cu bine, draga sonho de Lisboa!
    Astept cu nerabdare urmatorul vis!
    Abraços e beijinhos!

    RăspundețiȘtergere