joi, 20 august 2009

Multumesc!

Le multumesc tuturor celor care mi-au facut ziua de luni mai frumoasa! Mai ales lui Chiti, care a avut gherute atat de primitoare :))







11 comentarii:

  1. acuma, serios, daca stiam, ziceam si noi in cor la vremea potrivita... da' nici acu' nu e tarziu, nu? La multi ani :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact! Daca stiam... dar nu am stiut... Asadar, ma alatur si eu corului intarziatilor pentru a-ti ura un sincer LA MULTI ANI (sau sa zic, mai bine, Parabéns?), multa sanatate, fericire si... tot ce-ti doresti tu, cat mai multe vizite in Portugalia, poate? ;) Beijinhos

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiti si familia bionica s-au simtit foarte bine si te asteapta cat mai des pe la ei :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu intarziere, pentru ca muuuuulta vreme nu am avut calculator, dar prin grija si staruinta lui Sir Io, pot din nou comunica, iti doresc ani multi si buni, sanatate, multa iubire si prieteni buni! Sa ti se indeplineasca toate visele si sa ai parte numai de lucruri bune!
    O imbratisare calda si multe ganduri bune!
    Si multumesc de premiu! Chiar m-am rusinat pentru ca nu prea l-as fi meritat, dar m-am gandit ca este un fel de incurajare pentru tinerele sperante......

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Zazuza
    iti multumesc tare mult! :)
    si nu a fost tarziu deloc!cumplit de tarziu e acum, cand iti raspund eu!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Soleluna
    Iti multumesc, draga Adriana!si pentru Parabéns, si pentru gandurile frumoase...si pentru ca ma urmaresti cu dor de Portugalia :)
    Cred ca imi doresc, de fapt, cat mai putine vizite in Romania...

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Vaca verde
    Iti multumesc!Nu cred ca am fost atenta atunci cand ti-a venit randul in calendar, asa ca iti urez si eu LA MULTI ANI! (cu mare, mare intarziere...)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Lady Io
    Salutari familiei bionice!si lui Chiti, care nu se mai opreste din crescut :))

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Lady Io
    Si sa-i transmiti, te rog, picaturii chinezesti ca am revenit :))

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Miss Zebra
    Iti multumesc mult de tot pentru gandurile frumoase!Si pentru imbratisarea calda, pe care ti-o trimit inapoi acolo la tine, printre trotuare sufocate de masini si refugii-capcana :))
    Premiul l-ai meritat din plin, asa ca nu ai niciun motiv sa te rusinezi!In cateva secunde blogul tau va fi la loc de cinste in blogroll-ul meu (rusine sa-mi fie mie, ca nu am rezolvat chestiunea aceasta atunci cand ar fi trebuit! :))

    RăspundețiȘtergere