duminică, 31 ianuarie 2010

Saudades do mar

9 comentarii:

 1. Bine ai revenit! :)
  Frumos oceanul!

  RăspundețiȘtergere
 2. cred ca ai un dar special in a prinde in obiectiv oceanul asta...

  RăspundețiȘtergere
 3. @ Lady Io
  Cred ca deja v-am plictisit cu atatea reveniri :)
  Asfintitul il face si mai frumos, nu-i asa? ;)

  RăspundețiȘtergere
 4. @ Zazuza
  multumesc! :$ m-a ajutat foarte mult si momentul zilei...de locatie nu mai spun! :))
  partea mai dureroasa e ca mi-a ramas cumva agatat de suflet...si ma mai incearca din cand in cand un dor de nedescris (mai ceva decat dorul de duca :)

  RăspundețiȘtergere
 5. eh, las ca te intorci tu... e buna o vorba de-a maica-mi: "plec, ca sa am de unde ma intoarce"...

  RăspundețiȘtergere
 6. Si mie mi-e dor de Lisboa si de Oceanul Atlantic...eu n-am stat decat 3 luni,in 2003, in Charneca de Caparica, ai mei vreo 4 ani, dar de-abia astept sa ma intorc.

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere